واردات برنج
برنج این روزها به یکی از مهم ترین اقلام وارداتی تبدیل شده و این موضوع دلایل مختلفی دارد، یکی از مهم ترین غلاتی که همیشه بر روی سفره های مردم وجود دارد، همین برنج است.
برنج جزو غذای اصلی کل دنیا نیست و معمولا چهل درصد مردم کل دنیا، برنج را به عنوان یک وعدهی اصلی غذایی مصرف می نمایند.
معمولا قیمت برنج های وارداتی به نسبت برنج های داخلی، خیلی کمتر است و مردم به همین دلیل برای مصارف روزانهی خود به این نوع برنج ها روی می آورند.
شما عزیزان می توانید برای واردات انواع برنج های هندی، پاکستانی، تایلندی، اروگوئه و غیره با افضل تجارت ایرانیان در ارتباط باشید.
سوالات متداول
واردات برنج چگونه انجام می شود؟
شرایط واردات برنج چیست؟
واردات انواع برنج چگونه امکان پذیر است؟
فروشنده عمده برنج هستید؟ در افضل تجارت ایرانیان بفروشید!
کشورهای جنوب شرقی آسیا بهترین مکان برای پرورش انواع برنج هستند، معمولا هم برنج مورد نیاز مردم از این خطه تامین می گردد. کم بودن تولیدات داخلی و همینطور ارزان تر بودن قیمت برنج های این چنینی باعث شده است که خرید برنج از این کشورها، منطقی ترین راه حل ممکن برای تامین برنج مورد نیاز کشور باشد.
برنج های وارداتی معمولا از کشورهای هند و پاکستان و تایلند وارد می شوند و خیلی از شرکت های داخلی این برنج ها را با تناژ خیلی بالا، خریداری کرده و در بسته بندی های مختلف روانهی بازار می کنند.
برخی از شرکت ها با خرید برنج های هندی، پاکستانی و تایلندی و تقسیم بندی آن ها در کیسه های برنج پنج کیلویی، ده کیلویی و بیست کیلویی و غیره، جایگاه خود را به عنوان یک برنج مرغوب در بین مردم محکم کرده اند. اما باید بدانید که تجارت برنج به همین آسانی ها نیست و مخصوصا در سال های اخیر، دستخوش مشکلات فراوانی شده که این مشکلات دامن گیر تمامی تاجران بزرگ و کوچک برنج شده است.
برنج مانند گندم به عنوان غذای اصلی مردم جهان به شمار می رود و مصرف این ماده غذایی هر ساله افزایش می یابد، کیفیت برنج تولید شده بسیار بالا است و کمبودهایی که در چند سال گذشته اتفاق افتاده به دلیل خشکسالی ها و عدم مدیریت صحیح بوده است.
در ادامه برایتان از شرایط واردات برنج صحبت خواهیم کرد، لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
هرآنچه که باید در مورد شرایط واردات برنج بدانید
واردات برنج رو به گسترش است و مقدار بالایی از نیاز داخل کشورها در خود کشور تولید می شود. واردات برنج به طور مستقیم در کشت این محصول تاثیر می گذارد و باعث شده است که برنج های تولید شده در داخل کشورها به دلیل رقابت با برنج های تولید شده در سطح جهانی با کیفیت تر تولید گردند، از سویی دیگر واردات برنج زمانی که نیاز بخشی از جامعه به این ماده غذایی تامین نمی گردد، لازم و ضروری است.
طبق آمارها مصرف برنج سه و دو میلیون تن می باشد، که دو میلیون تن آن تولید داخلی است و مابقی از طریق واردات از کشورهای دیگر تامین می شود.
در حال حاضر بیشترین میزان واردات برنج از کشورهای هند و پاکستان صورت می گیرد، البته اخبار واردات این ماده غذایی نشان می دهد که تایلند و اروگوئه نیز از وارد کنندگان برنج می باشند
افزایش واردات برنج به کشورها نشان می دهد که هر کشور بیش از گذشته به این ماده غذایی نیاز دارد. برنج وارداتی دارای پخت راحت تر و قیمت پایین تری می باشد و این دلایل نیز موجب شده که تقاضا برای برنج وارداتی بیشتر باشد و نسبت به برنج تولید داخل طرفداران بیشتری داشته باشد.
نحوه واردات برنج از پاکستان و بقیه کشورها به این صورت است که باید در بسته بندی هایی تا بیست کیلوگرم باشند و شرکت های وارد کننده ای مجوز واردات این ماده غذایی را دارند که دارای پروانه ساخت و بسته بندی باشند.
برای واردات انواع برنج ها و همچنین صادرات انواع برنج های ایرانی با افضل تجارت ایرانیان همراه باشید، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.